Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Brosele (spindle) industriale. Specificatii

Concepute pentru prelucrarea gaurilor, canalelor si suprafetelor exterioare, brosele sunt scule de mare productivitate, mai mult decat atat, ele confera o mare precizie si o calitate excelenta a suprafetei prelucrate.
Brosele sunt insa scule pe cat de eficiente, pe atat de complicate si sunt utilizate numai la lucrari de serie sau in masa, sau in cazul in care aceste lucrari se repeta.


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Burghie.

Denumim burghie toate uneltele sub forma de tije ascutite si spiralate, insa se impune sa facem diferenta intre aceste tipuri de unelte si burghiele folosite la gaurirea lemnului care se numesc „sfredel”. In ultima vreme insa aceste diferentieri nu s-au mai facut si termenul universal pentru sculele destinate gauririi lemnului, metalului sau betonului a devenit „burghiu”.


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Electromagnetii

Utilizati in constructia aparatelor electrice de comutatie, a unor servo mecanisme care servesc la transport si ridicare, la realizarea cuplelor electromagnetice si la fixarea pe masini unelte a unor piese care sufera prelucrari, electromagnetii sunt extrem de utili si de utilizati in mediul industrial.

Ca si magnet temporar a carui actiune este determinata de trecerea curentului printr-o bobina de excitatie, electromagnetul se bazeaza pe transformarea energiei electromagnetice in energie mecanica, dand la nivelul intrefierului forte electromagnetice capabile sa actioneze asupra armaturii mobile. Electromagnetul poate astfel sa atraga sau sa respinga armatura mobila.


Doriti sa aflati mai multe informatii despre solutiile REMCAR?
Contactati acum un specialist pregatit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru optimizarea proceselor tehnologice!

Contact