•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Uleiuri de racire

 

Uleiuri de racire.

Pentru procesele de prelucrare a metalelor, cele mai frecvent folosite produse sunt lubricantii de racire. Acest tip de lubricant trebuie sa aiba atat calitatile unui lubricant cat si calitati de racire. In plus, lichidul ar trebui sa preia abraziunea metalelor produsa in timpul proceselor de prelucrare. Pentru a evita coroziunea pe piesa de lucru, pe unelte si pe suprafetele de procesare ale utilajului, acesti lubricanti trebuie sa aiba proprietati specifice de protectie a coroziunii.
Mai mult, lubricantul de racire trebuie sa contina aditivi speciali pentru a preveni uzura excesiva a uneltelor sau eventuale fisuri premature ale sculelor.
Lubricantii de racire sunt sub divizati in doua grupe majore. Cea mai importanta trasatura distinctiva a lor este miscibilitatea cu apa. Lubricantii de racire ne miscibili cu apa, altfel numiti si uleiuri pentru prelucrarea metalelor, sau uleiuri de taiere, sau de slefuire. Lubricantii de racire miscibili cu apa se amesteca cu apa si emulsia rezultata sau solutia este folosita pentru procesele de prelucrare a metalelor. Lubricantii de racire care au la baza ulei mineral formeaza o emulsie cand sunt amestecati cu apa. Lubricantii de racire integral sintetci, care nu contin ulei mineral formeaza in apa o solutie limpede.
Produsele noastre pentru lubricanti de racire miscibili si ne miscibili cu apa, pot fi folosite atat pentru operatiuni de taiere cat si de producere, sunt exclusiv concepute pentru a marca lubricantii sintetici de racire complet sintetici, solubili cu apa limpede, care sunt folositi pentru operatiuni de taiere a metalelor.

Avantajele utilizatorilor

Gama noastra de produse inseamna produse cu calitati deosebite pentru procese de prelucrare si formare. Lubricantii nostri de racire nu pot fi cumparati “de la raft”. Atunci cand ne selectam produsele avem in vedere si suntem responsabili de necesitatile si cerintele clientilor nostri, in fiecare caz in parte, astfel ca pornim totul de la aceste conditii si cazuri particulare ale clientilor nostri.
Lubricantii de racire au conditii stricte de reglementare. Lubricantii nostri de racire sunt adaptati in mod regulat la ultimele cerinte in domeniu astfel ca sunt in permanenta in conformitate cu legile si reglementarile legale in vigoare.

Service

Lubricantii miscibili cu apa trebuie revizuiti la perioade regulate de timp. Pentru a asigura fiabilitatea procesului, concentratia nu trebuie sa scada sub o valoare minima specifica. In plus, valorile pH si concentratiile de nitriti trebuie masurate la intervale saptamanale (cerintele normelor tehnice privind substantele periculoase 611).
Odata completat procesul de prelucrare a metalelor, lubricantii de racire sunt clatiti din nou. Ulterior, piesele de lucru trebuie protejate impotriva coroziunii. In procesul de selectie al lubricantului de racire ,tinem cont de procesul de monitorizare si recomandam agenti de curatare si produse de protectie impotriva coroziunii. Diferitele produse cunt perfect combinate unele cu altele.

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale