•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Fosfati de zinc

Fosfati de zinc

In industria automobilelor, fosfatarea cu zinc (fosfatarea scazuta) poate inca fi privita ca un procedeu modern. Aceasta procedura lucreaza practic pe principiul depozitarii fosfatilor de metal cat si de fier. In acest caz, oricum, zincul, nichelul si fosfatii de mangan sunt depozitati sub forma de strat de conversie. Straturile transparente sunt considerabil mai subtiri si mai dense decat cele de fosfatare cu fier. Acest lucru face posibila obtinerea unor rezultate vizibil mai bune la protectia impotriva coroziunii. In industria automobilelor, zincarea este adesea combinata cu acoperirea catodica prin imersie in vopsea, dar acoperirea cu pulbere sau acoperirea umeda sunt de asemenea posibile fara probleme si pot da rezultate foarte bune. Pentru otel, procentajele atinse pentru protectia la coroziune folosind aceste sisteme variaza intre 750 si 1,000 ore la testul de pulverizare cu sare, la dezlipire fiind < 1 mm.

In afara de continutul de nichel din fosfatarea tricationica, suprafetele din otel mai pot fi pre tratate si prin utilizarea de proceduri fara nichel. Si aici, la fel, se depune un strat cristalin de fosfat de zinc, care creste capacitatea de protectie la coroziune si imbunatateste capacitatea de adeziune a lacului. Gama noastra de produse a fost dezvoltata pentru utilizarea in fabricile de otel pur. Componentele trecute astfel prin procesul de fosfatare pot fi lacuite folosind diverse sisteme de acoperire. Si aici, la fel, vopsirea de tip catodic prin imersie este cel mai comun procedeu de vopsire. In plus, aceasta procedura este combinata cu acoperirea cu pudra. Cerintele de protectie impotriva coroziunii variaza intre 750 si1,000 h la testul de pulverizare cu sare, dezlipirea fiind de < 1 mm.

Pentru a asigura optima dezvoltare a stratului de fosfat, indiferent daca contine sau nu nichel, va fi nevoie de un activator potrivit (balsam de clatire). Prin folosirea produselor noastre, veti putea controla/influenta proprietati importante cum ar fi dimensiunea cristalului sau densitatea stratului.

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale