•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Topire in masa

Topire in masa

Oferim produse termoplastice procesate la temperaturi intre 150-170°C in containere hidrotermice. La acest interval de temperatura topirea face din produsul nostru un lichid foarte vascos. Prin imersarea pieselor de metal in metalul topit, acestea sunt acoperite cu un strat din produsul nostru. Ulterior, piesele sunt protejate impotriva deteriorarii mecanice si coroziunii printr-un strat transparent din material plastic. Daca este necesar, stratul de acoperire poate fi indepartat la nevoie printr-o simpla exfoliere.
Domenii de aplicare: produsul nostru formeaza o pelicula dura, transparenta, protectoare, exfolianta, pelicula care protejeaza in totalitate piesele de metal impotriva coroziunii si daunelor cauzate de socuri pe perioada transportului si a depozitarii. Materialul este potrivit in special pentru protectia uneltelor de taiere, pieselor pentru masinile de filetat de precizie, pentru repararea pieselor si asa mai departe.
Proprietati: este rezistent la apa de mare si de aceea este un ambalaj ideal pentru transportul peste mari. Produsul nostru este procesat corespunzator, fara degajarea unor mirosuri puternice si poate fi complet exfoliat de pe piese fara dificultate, in urma ramanand un film uleios subtire, care previne coroziunea pana la aplicarea finala.
Metoda de utilizare: produsul nostru care este livrat sub forma de lingouri este topit intr-un container care este prevazut cu o valva pentru incalzire indirecta si supapa de caldura.
O cantitate de lingouri de aproximativ 5 pana la 8 kg trebuie taiate si topite in portii la o temperatura moderata (130 - 150 °C). Sub nicio forma nu este permis ca intreaga cantitate sa fie incarcata pentru topire in container pentru garantarea unei topiri perfecte. Dupa lichefiere trebuie sa se faca incalzirea pana la cea mai inalta temperatura (160 - 165 °C), sub agitarea simultana a masei. Procesarea poate fi facuta in intervalul de temperatura mentionat.
Piesele care sunt fixate pe un fir sau ceva asemanator sunt scufundate aproximativ 2 – 3 secunde in produsul nostru. Piesele cu o mare adancime de imersie sunt acoperite dupa 2 - 3 proceduri de imersie. Aplicatiile care pot fi create sunt perfect si strans legate datorita topirii stratului inferior. Grosimea stratului poate fi aleasa prin modificarea temperaturii sau printr-o cufundare mai scurta si apoi mai lunga. Temperaturile ridicate si intervalele mai lungi de imersie duc la crearea unor straturi mai subtiri, temperaturile mai joase si scufundarile mai scurte ca si timp au ca rezultat straturi mai groase.
Imediat dupa scoaterea pieselor, capacul se solidifica si se usuca la

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale