•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Protectie impotriva coroziuni

 
Generalitati

Materialele sensibile la coroziune cum ar fi fonta gri, otel standard, dar si suprafetele din otel galvanizat trebuie sa fie protejate impotriva coroziunii inainte de a fi depozitate pentru o perioada lunga de timp sau de a fi transportate. Din acest motiv, produsele de protectie impotriva coroziunii sunt foarte des folosite pentru a proteja suprafetele impotriva coroziunii.
Incepand cu fluidele de drenare (Hakudren) continuand cu inhibitorii de coroziune si pana la topirea in masa, oferim o gama variata de produse. Aceste calitati ale produselor lasa pe suprafetele de metal pelicule sau chiar straturi de protectie impotriva coroziunii, protejand suprafetele pana la mai mult de un an, putan fi indepartate cu usurinta din nou, daca este cazul.

Avantajele utilizatorului

Cerintele standard pentru orice produs aplicat suplimentar pentru a proteja de coroziune orice suprafete este acelasi de fiecare data: cel mai subtire posibil strat protector care sa garanteze protectia in fata coroziunii pentru o perioada cat mai lunga de timp! Luate in mod izolat, aceste cerinte sunt, desigur, contradictorii. In fine, cele mai bune rezultate de protectie la coroziune pot fi realizate cu o pelicula groasa si foarte adeziva.
Folosind produsele noastre de protectie impotriva coroziunii, oricum, am ajuns foarte aproape de ideea de “produsul ideal de protectie impotriva coroziunii”. Majoritatea produselor lasa o pelicula fina cu proprietati protectoare. Aceste pelicule protectoare de cele mai multe ori nu trebuie indepartate. Daca insa peliculele trebuie indepartate, de exemplu atunci cand suprafata metalica trebuie lacuita, atunci curatarea va fi foarte usoara, iar detergentii nostri de curatare pe baza de apa sunt alegerea perfecta in acest caz de curatare.

Mentenanta

Produsele de protectie impotriva coroziunii pot fi utilizate pentru testarea proprietatilor anti corozive in conditii deosebite de depozitare, de exemplu sub fluctuatiile de temperatura sau la modificarea nivelurilor de umiditate. Adesea clientii nostri ne incredinteaza spre pastrare anumite piese de lucru. Apoi noi facem anumite teste pentru a recomanda cel mai bun produs anti coroziune.
Coroziunea componentelor din metal poate fi cauzata de diversi factori.
Pagubele economice provocate de coroziune se estimeaza, in prezent, in intreaga lume la mai mult de 180 de miliarde de dolari. O portiune deja corodata poate fi stabilita numai in urma unor masuri costisitoare de service.
Cu produsele adecvate de protectie impotriva coroziunii, acest lucru poate fi prevenit anticipat.
Aici, grosimea peliculei si compozitia protectiei anti coroziune joaca un rol decisiv. Expertii nostri va vor indruma sa asigurati echipamentelor dvs cele mai bune produse impotriva coroziunii.

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale