•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Detergenti industriali

 

GENERALITATI

Produsele noastre de curatare sunt in principal acide bazate pe apa, neutre sau alcaline.
Produsele de curatare sunt de regula folosite pentru curatarea materialelor metalice. Odata ce procesul de prelucrare a metalelor a fost finalizat, oricare reziduri ramase de la lubricantii de racire ne miscibili in apa sau in amestec cu apa sunt curatate folosind produsele noastre. Produsul de curatare este folosit aici ca un degresant intermediar (inainte de o procesare a piesei de lucru) sau ca un curatitor final.
Alte aplicari ale produsului includ curatarea plasticului, curatarea folosind substante tip emulsie, curatarea membranelor tip UF si multe altele.
Produsele noastre de curatare sunt de regula procesate sub forma unei solutii de 0.2-15% in apa. Temperatura de procesare este intre 20 si 70°C. Un numar mic de produse este utilizat in starea in care au fost livrate.
Un alt produs de curatare pe care il avem in portofoliu este un produs special creat pentru curatarea membranelor de filtrare si ultra filtrare. Solutiile sunt acide, neutre si alcaline. Utilizarea produsului corespunzator depinde de contaminarea care trebuie eliminata.

Avantajele utilizatorului

Sarcinile unui produs de curatenie industrial cuprind mai multe aspecte. In afara de capacitatea de curatare ele trebuie sa fie compatibile cu piesa de lucru. In cele din urma metalele care urmeaza sa fie curatate nu trebuie sa fie in pericol de a rugini. Mai mult, solutia de curatare nu trebuie sa faca spuma, iar procesele de monitorizare cum ar fi orice expunere la caldura, nu ar trebui sa afecteze ireversibil produsul. Gama noastra de solutii de curatare ofera produse potrivite fiecarui tip de aplicare.
Mai mult decât atât, soluția de curățare nu trebuie să tindă să spumeze, iar procesele de monitorizare, de exemplu orice tratament termic, nu ar trebui sa fie afectate negativ. Gama noastra de curatare ofera produse adecvate pentru fiecare aplicație.

Service

Tipul de contaminare care urmeaza a fi indepartat este fundamental diferit. Varietatea sa este foarte larga si incepe de la reziduri foarte usor de indepartat provenind de la lubricanti de racire care au in componenta apa la paste de curatare dificile pana la reziduri mult mai dificile. In centrul nostru tehnic facem toate aceste teste de curatare. Acestea ne vor ajuta sa asiguram clientilor nostri cele mai potrivite produse pentru nevoile lor. Mai mult decat atat, laboratorul nostru obisnuieste sa analizeze baile de curatare ale clientilor.

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale