•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Procesul de decapare

 

Alegerea produsului depinde in mare parte de materialul de baza de pe care trebuie indepartata vopseaua. (ex. aluminiu, otel sau alte materiale) si de parametrii predefiniti ai procedurii (ex. Imersie sau pulverizare, temperatura, timp). Cerinte speciale privind siguranta la locul de munca si protectia mediului pot juca un rol important (ex. VOC, SVHC).
Bunurile care trec prin procedura de decapare raman in sistemul de decapare pana cand vopseaua este complet indepartata de pe suprafata sau cel putin poate fi indepartata cu usurinta in urmatorul proces de spalare.
Urmatoarele spalari ale elementelor decapate se fac de obicei cu ajutorul apei. Pentru a preveni eventuala aderare a rezidurilor de vopsea la suprafate din nou, componentele nu ar trebui spalate in cuve adanci, daca este posibil, ci doar pulverizate sub presiune.
Apa utilizata la spalare trebuie transportata la o instalatie de tratare a apelor reziduale pentru a fi neutralizata si pentru a fi indepartate eventualele reziduri de vopsea. Produse adecvate de tratare a apelor reziduale sunt disponibile în gama nostra de produse.
Mediul in care se face decaparea vopselei trebuie inspectat si completat cu regularitate, acolo unde este cazul, pentru a-si pastra calitatile la un nivel ridicat. Oricare post-dozare este efectuata folosind fie produse noi sau aditivi special conceputi pentru respectivele produse.
Pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga, mediul in care se face decaparea ar trebui sa fie cu regularitate curatat, deoarece in acest mediu se descompun usor reziduurile din vopsea.
Reziduurile lichide si agentii de decapare ai vopselei deja consumati trebuie eliminate ca deseuri periculoase. Agentii de decapare organici ofera posibilitate de a fi reciclati la sediul nostru.

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale