•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Unitate de control ZE 101 XL

Unitate de control ZE 101 XL

Unitatile de control centrale si compacte MV5 ZE 100 XL si MV5 ZE 101 XL sunt prevazute cu cele mai importante caracteristici din domeniul automatizarii si au ca atu principal, carcasa mica care ocupa un spatiu mic de lucru.

Unitatea de control centrala compacta este echipata cu componente precum cablu electric pentru motorul cu miscare sacadata, ceas de mare precizie, modul de memorie si fonturi standard.

Unitatea de control compacta cu rezistenta IP 54, este de asemenea echipata cu functii PC integrate pentru aplicatii independente. DEVICENET-/ INTERBUS-/PROFIBUS- sau carduri PROFINET (de asemenea poate fi utilizat LWL).

Unitatea centrala de control MV5 ZE 100 XL se remarca prin simplitatea ei. Numai 6 leduri pe carcasa au functie de control, de exemplu pentru controlul tensiunii electrice, pozitia de baza X, pozitia de baza Y, gata pentru executare marcaj, marcajul este in curs, etc

Prin itermediul Software-ului PC XL CONTROL, se poate executa o instalare foarte simpla, in cadrul uzinelor. Unitatea centrala de control MV5 ZE 100 XL este varianta perfecta si Ieftina care foloseste un singur element de control.

Daca este nevoie de interventii frecvente de control, unitatea centrala MV ZE 101 XL este solutia ideala. Aceasta unitate centrala de control este echipata cu un ecran LC de mare rezolutie (640 x 480 pixeli) si cu tastatura performanta. Ecranul usureaza instalarea, ajustarea si diagnosticarea unitatii centrale de control.

Software-ul unitatii centrale de control poate fi operat direct prin itermediul ecranului, iar textele pot fi inserate prin intermediul tastaturii care apare pe ecran. Tastele care sunt utilizate cel mai des sunt instalate in partea dreapta a ecranului LC.

 
 
 

Produse si Servicii

Ghidaje liniare

Seria HG standard
Seria QH standard
Seria EG plate
Seria QE plate
Seria WE lata
Seria MG miniatura
Seria PM miniatura
Seria RG cu role
Seria QR cu role

Scule

Scule standard
› Scule carbura
  » Freze stanndard din carbura
  » Freze pentru otel inoxidabil
  » Freze pentru metale dure
  » Freze pentru raze si tesituri
  » Freze pentru aluminiu
  » Freze de gravat și freze pentru materiale moi
  » Burghie
  » Alezoare
› Scule din PM si HSS
  » Freze din pulberi metalice din otel rapid
  » Freze cilindrice si cilindro frontale cu z=2÷8<
  » Burghie de centruire
  » Freze cilindro-frontale ( cu alezaj )
  » Alezoare
  » Bare din HSS cu sectiune rotunda; patrata si dreptunghiulara
  » Freze disc
  » Freze cu coada cilindrica - prelucrare pe contur
  » Freze disc cu alezaj de forma concava; convexa si unghiular
  » Tesitoare (zencuitoare) cu unghi de 60°; 90° si 120°
› Freze de debavurat
Scule speciale