•  

    Suport clienti

    0268 334 330

  •  

    Program de lucru

    Luni - Vineri 8.00 - 17.00

Despre Remcar

si de unde am inceput

Activitatea Remcar SRL porneste in anul 2004 din dorinta de a optimiza procesele de productie in cadrul companiilor din Romania care au ca domeniu de activitate prelucrarile mecanice.

Clientii nostri doreau inca de pe atunci reducerea timpului de productie si de asemenea modificari in ceea ce insemna costurile aferente productiei. Strategia noastra a fost inca de la inceput sa aducem schimbari si imbunatatiri ale masinilor unelte, sa simplificam cat de mult posibil planurile de operatii, sa facem ca unele dispozitive si verificatoare sa fie cu mult mai eficiente. La finalul acestor implementari, s-a ajuns ca o singura scula sa inlocuiasca trei scule standard, s-a reusit de asemenea optimizarea la nivel de scule speciale la magazia unor masini unelte, am reusit alaturi de clientii nostri sa reducem timpii de productie si in acelasi timp sa reducem costurile pe unitatea de produs.

Acum, dupa 12 ani de activitate in care am facut fata celor mai grele provocari, noi credem ca am reusit!

La doar doi ani dupa ce ne-am lansat pe piata, din dorinta de a ne servi clientii cu promptitudine si de a duce la concretizare propunerile noastre de optimizare, am decis ca este momentul potrivit sa dam startul activitatii de distributie pentru scule aschietoare.
A fost doar primul pas pe care l-am facut spre piata interna si internationala, catre producatori din Germania, Spania, Italia, Franta, SUA si Polonia.
Clientilor din Romania, Germania, Ungaria sau Franta le-am distribuit o gama de produse compusa din diverse dispozitive, elemente de fixare sau prindere, sisteme de ridicat si manipulat mecanice si electro-mecanice, sisteme de marcat prin micro-percutie pentru identificarea si trasabilitatea pieselor, piese de schimb pentru masini-unelte, mese de lucru, instalatii de degresare-curatare, fluid management al lichidelor de racire.

Pentru ca ne-am dorit sa fim mereu cu un pas inaintea cerintelor clientilor nostri, aceasta gama de produse si servicii a fost in permanenta modificata si imbunatatita.

Din dorinta de a ne diversifica domeniul de activitate si pentru ca intotdeauna ne-a placut sa acceptam provocari si sa experimentam domenii noi, am ajuns in cativa ani sa activam in domeniul de petrol si gaze unde am implementat si produs, impreuna cu un partener, un subansamblu complex de surub cu bile dedicat tipului de vane pentru fracturare. Produsul nostru a reusit in scurt timp sa se produca si sa se vanda la scara larga pe mai multe continente.

In targetul nostru sunt companiile multinationale dar si firmele mici si mijlocii care activeaza in Romania.

Firma noastra a evoluat de-a lungul anilor, avand acum angajati care acopera toate departamentele necesare desfasurarii de activitati pentru o firma de distributie, servicii industriale precum Vanzari, Logistica, Tehnic-Inginerie, Contabilitate.
In ultimii 2 ani ne-am dezvoltat si pe parte de solutii educationale, precum Catalogul Electronic, Laborator Fonetic, sisteme de evaluare. Dezvoltarea acestui segment reprezinta pentru noi o provocare, mai ales ca rezultatele actuale sunt promitatoare.

Care sunt obiectivele Remcar in acest moment?

Ne dorim sa dezvoltam servicii pe partea de reparatii masini unelte, componente importante precum brosele mecanice si electro-brosele, scop pentru care s-a creat o noua firma, Spindle Service CARMUN SRL – care detine un atelier separat. Servicii pe parte de lichide de racire si uleiuri industriale, de fluid management, in care ne asumam intre altele o calitate foarte buna, reducerea costurilor prin folosirea eficienta a fluidelor precum si gestionarea lor in depozitul nostru central din Brasov sau la depozitele clientilor nostri din Romania.
Un alt obiectiv primordial al companiei Remcar in Romania ar fi largirea ariei de clienti precum si consolidarea clientilor actuali, in ceea ce priveste distributia sculelor, dispozitivelor, pieselor de schimb si a uleiurilor industriale.